miercuri, 25 august 2010

Mai tare ca Chuck Norris-Victor Piturca facts!



„Ce vrei să te faci când o să fii mare?” l-a întrebat Moş Crăciun pe Piţi, când avea 2 ani. „Vorbeşti cam mult, tataie” i-a răspuns el.

Messi e periculos când are mingea şi e cu faţa la poartă. Ibrahimovic e periculos când are mingea şi e cu spatele la poartă. Piţi e periculos chiar dacă n-are mingea şi e cu spatele la poartă.

Un cazino din Las Vegas a venit odată acasă la Piţi pentru a juca la ruletă. A pierdut banii şi a plecat.

Şi Piţi pierde uneori la barbut. Timpul.

AC Milan l-a contactat cândva pe Piţi pentru a-i propune postul de antrenor. Răspunsul a fost: „când patronul n-o să mai apară la televizor”. „Dar e primul-ministru a Italiei” au replicat italienii. Piţi închisese deja telefonul.


Cum a făcut Piţi primul milion? I-a închiriat Satanei numărul 666.

Jerry Seinfeld şi Mr. Bean s-au chinuit degeaba trei ore pentru a-l face pe Piţi să râdă. Singurul care i-a smuls un zâmbet lui Piţi a fost Arşinel. Când l-a rugat să nu-i ia banii pierduţi la poker.

Piţi s-a întâlnit odată cu Băsescu şi i-a strigat „Ruşine!”. Băsescu a lăsat capul în jos, ruşinat.

Când a început încălzirea globală? Când a făcut Piţi prima chintă royală.


De ce s-a apucat Mutu de cocaină? După ce l-a bătut toata ziua la table, Piţi i-a zis „hai bă, că te-am bătut destul, te las să iei şi tu o linie”

Roger Federer s-a oprit odată în timpul unui partide, intrebănd cine face banking cu Victor Piţurcă.

La conferinţele de presă Piţi pune întrebări ziariştilor.

De Crăciun, Ştefan Hruşcă ascultă un CD cu conferinţele de presă ale lui Piţi.

Victor Piţurcă s-a născut la maternitatea Giuleşti.

Piturca a preluat o echipa din Liga a 4-a. Peste un an a castigat UEFA CHAMPIONS LEAGUE.

Cuvantul VICTORIE a aparut dupa VICTOR ( Piturca ).

Victor Piturca a castigat odata un meci cu 5 jucatori eliminati din echipa.

Piturca nu are ceas, îi cronometreaza pe jucatori la antrenamente dupa SOARE.

Piturca este singurul om din lume care se poate angaja in functia de patron.


Sursa:http://ozzy.craiova-maxima.ro/

joi, 19 august 2010

Explore The Carpatian Garden-adevaratul logo...



Nici macar omuletul verde nu mai are rabdare,a inceput sa-si faca nevoile "ecologic" in "natura".Asta nu ar fi o problema,dar am inceput sa-l copiem.De ce il copiem!?Fiindca lucrurile fara substanta sunt cel mai usor de copiat.
Nu te mai pisa pe tine!

marți, 10 august 2010

Febra "Inception" are o temperatura normala!



Febra"Inception" care a cuprins toate colturile planetei se pare ca nu este chiar atat de "ridicata" cum s-ar fi crezut.Nu,nu este o cronica negativa,nici pe departe nu vreau sa critic acest film.Vreau doar sa pun pe tapet si punctele slabe ale acestui film,orice film are puncte slabe.

Din pacate un prim punct slab al acestui film au fost criticile-au fost mult prea bune si de aici asteptarile foarte mari din partea spectatorului.Eu unul asteptat foarte mult de la acest film.Ideea filmului este una buna,pe la inceput te pierde in detalii,dar deja pe la miljocul filmului ti se pare usor de inteles conceptia acestui film.Multi l-au apropiat ca faima cu Matrix,din pacate nu se ridica la valoarea Matrixului.
Punctul cel mai slab mi s-a parut ca pe alocuri a abuzat de ireal-adica pe alocuri a aparut si personajul Rambo-stiti voi personajul acela care nu murea niciodata indiferent de numarul dusmanilor.Pe alocuri se trece cu prea mare usurinta peste anumite idei sau actiuni,iar finalul mi se pare prea brusc.Un asemenea flm cu o asemenea idee curajoasa ar fi trebuit sa tina mai mult.La sfarsit nu m-a facut sa ma lipesc de scaun si sa zic "waw...ce film extraordinar".
Sunt foarte multe de spus pe seama acestui film si din cauza asta ma rezum doar la aceste puncte slabe.Si da,are si multe puncte pozitive acest film.Un prim lucru care se evidentiaza este fara doar si poate ideea curajoasa a acestui film,si pe langa ca ideea este curajoasa este si originala(mai rar asa ceva intr-o industrie a filmului care trebuie sa faca profit cu orice pret si din aceasta cauza cliseele apar din ce in ce mai des in cam toate filmele actuale).C.Nolan reuseste sa puna in scena un vis spectaculos, formidabil din punct de vedere tehnic.E un film de vazut de mai multe ori,probabil cu cat de uiti mai mult la el cu atat afli mai multe lucruri pe care nu le-ai remarcat de la prima vizionare-aceasta e un lucru foarte bun,si din acest motiv C Nolan merita toate laudele.
Un alt lucru care mi-a placut,pe langa efectele de exceptie care apar in film-din pacate poate Nolan a abuzat prea mult pe alocuri de aceste efecte,a fost povestea de dragoste dintre Di Caprio si Marion Cotillard,o poveste care iti misca inima poate chiar mai mult decat scenele de actiune.

Per total complicata lume imaginata de Christopher Nolan iti ia ochii si mintea, dar nu-ti castiga inima.Este un film de 9-9,5,un film care nu te dezamageste ca ai platit bani pentru a-l urmari,asta in niciun caz.Recomad ca filmul sa fie vazut o data in cinematograf(nu in 3D,ca se pierde din farmecul scenariului si din emotia pe care ti-o transmit actorii) iar de cateva ori inafara lui :),asta cand o sa apara o varianta dvd sau avi.

Ca sa compar filmele lui Di Caprio din acest an,Inception este un film spectaculos cu o idee foarte originala dar care nu iti castiga inima,iar Shutter Island iti castiga inima chiar daca nu este la fel de complicat ca Inception.