sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Romanii mor de "porcina"!


"Aoleu, daca mor si eu?"Cam asa si-au spus cei care s-au dus in turma la Matei Balş.Da in turma,numai in turma stim sa mergem si sa gandim."Trebuie sa ma vaccinez azi,maine poate mor!"

Suntem super creduli,acum stim de ce avem un chior in fruntea tarii!Vai murim,dar mancam ceafa de porc la fiecare masa,bem pana cadem jos.Si uite asa ne distrugem corpul,iar la primul virus sau bacterie corpul nu mai rezista.La bautura si la mancarea nesanatoasa nu trebuie sa renuntam?Tot in masa!

Nu am nimic impotriva vaccinarii,chiar e un lucru benefic pentru a te proteja de gripa.Dar romanul niciodata nu crede ca vine ursul,numai atunci cand cineva e mancat de urs incepe sa creada in posibilitatea venirii ursului si in curtea sa.
Pana acum o luna se credea ca vaccinul e o porcarie,asta ca i s-a spus de catre un vecin sau de catre vreun nestiutor de pe net ca nu e bun.Si uite acum,pe baza unui mesaj cu mai mare putere de convigere,romanul s-a pus in turma.

Crede si nu cerceta,inca este valabil in tarisoara noastra draga!

Ps:Stiu ca expresia "crede si nu cerceta" nu provine din Biblie.Dar nici nu mai are importanta de unde vine,important e ca este tot mai valabila in prezent!

Niciun comentariu: