miercuri, 20 octombrie 2010

De ce femeile se imbata mai repede decat barbatii?


Aproximativ noua din zece persoane nu stiu „De ce suntem mahmuri dupa ce consumam mult alcool”, iar opt din zece oameni nu stiu „De ce femeile se imbata mai repede decat barbatii”, conform unui studiu realizat de Ursus Breweries in vara. .

In contextul lipsei de educatie in ceea ce priveste consumul de alcool, Ursus Breweries lanseaza site-ul www.desprealcool.ro si campania "afla-ti echilibrul!", prin care incurajeaza oamenii sa ia decizii informate despre alcool.

Ursus Breweries a aratat ca romanii inca mai cred in miturile care spun ca pentru a scapa de mahmureala trebuie sa faci un dus rece (32%) sau sa bei o cafea tare (24%), cand in realitate, metoda corecta si eficienta este consumul de apa pentru rehidratarea organimsului. Numai 50% dintre cei chestionati au stiut ca o persoana care s-a intoxicat cu alcool nu trebuie lasata sa doarma pentru a-si reveni.

Mai multe lucruri interesante legate de alcool gasiti pe www.desprealcool.ro.Si normal,raspunsul la intrebarea mea il gasiti tot pe site.

Niciun comentariu: