sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Rezultat istoric la Dakar!


Motociclistul român Emanuel Gyenes (Vectra Racing) a terminat pe primul loc Raliul Dakar la clasa Maraton, prima oară cînd un român cîştigă la un sport cu motor într-o mare competiţie.

"Maraton" este cea mai dificilă probă din categoria moto pentru că piloţii care se înscriu nu au voie să schimbe motorul motocicletei pe toată durata concursului, în timp ce restul au dreptul să schimbe 3 propulsoare.

În ultima etapă, Gyenes s-a clasat al 25-lea, iar în clasamentul general, românul a terminat pe locul 17, cea mai bună performanţă din istoria participărilor româneşti la Raliul Dakar.

Sursa: www.gsp.ro

M-am bucurat foarte mult cand am citit aceasta stire.Asta poate si pentru ca multi "specialisti" in ale fotbalului,gen George Calinescu si toti anonimii de pe la Tv,compara seceta de rezultate din fotbal cu participarea pilotilor romani in Raliul Dakar.
Se dovedeste inca o data ca pe la Tv apar toate non-valorile.Probabil din acest motiv schimb imediat canalul cand dau de vreun talk-show sportiv(la noi 95% sunt despre fotbal).

Maine seara incepe Austalian Open.Sunt curios cati dintre oamenii de rand stiu ca maine incepe A.O!In ziare aceasta stire este la categoria "diverse".

2 comentarii:

Unknown spunea...

Din pacate ştirile din alte sporturi sunt mereu la diverse. Imi aduc aminte cand eram copil si stateam cu sufletul la gura la Grand Slam-uri! O seara frumoasa!

Kosmin spunea...

Ma bucur sa aud asta!Eu sunt innebunit dupa tenis :).O seara frumoasa si tie!