duminică, 24 iulie 2011

"In Time” cu Justin Timberlake si Amanda Seyfried

Amanda si Justin au prezentat zilele acestea trailer-ul noului film “In Time” in cadrul celei mai mari conventii internationale anuale dedicata cartilor de benzi desenate, Comic-Con, din San Diego, iar feedback-ul celor care l-au urmarit a fost unul pozitiv.

Scenariul si regia ii apartin lui Andrew Niccol (cel care a realizat scenariile unor filme precum “The Truman Show” sau “The Terminal”), iar actiunea thriller-ului este plasata intr-un viitor in care oamenii nu pot trai decat pana la 25 de ani. Singura modalitate de a imbatrani este de a cumpara sau a fura “credite de timp”- batranetea devine astfel o etapa a vietii pe care doar cei bogati si-o permit. Justin va juca rolul unui tanar sarac care mosteneste o avere cu care isi poate achizitiona o viata indelungata.

Personajul lui Justin este, insa, acuzat de crima si trebuie sa fuga, dar nu oricum, ci luand-o pe Amanda Seyfried prizionera. Suna destul de incitant, nu? Din distributie mai fac parte si: Alex Pettyfer (I am number four), Johnny Galecki ( The Big Bang Theory) si Olivia Wilde, iar lansarea filmului va avea loc pe 28 octombrie.




Sursa:metropotam.ro

Niciun comentariu: