joi, 12 iulie 2012

Bucuresti = Romania




Bucurestean,nebucurestean,cretini din astia se gasesc peste tot in tara! Prin anii 50' Bucurestiul avea 1 milion de locuitori,acum are in jur de  2 milioane.Asta dovedeste ca in prezent Bucuresti = Romania !!Toti sunt cretini,nu doar bucurestenii.


Foarte multa lume incepand cu perioada postbelica s-a mutat in capitala.Chiar si parintii mei nu sunt bucuresteni(s-au mutat prin anii '70  in capitala) si exemplele sunt multiple. 


Eu unul innebunesc cand ii aud pe unii ca ii injura pe bucuresteni si intr-un fel de disculpa,se detaseaza de un anumit comportament care se intampla doar in Bucuresti,din vina exclusiv a bucuresteanului. Sunt foarte multi melteni veniti din provincie care se cred bucuresteni .Dar mai sunt si oameni care stau de 5 ani in Bucuresti si nu se considera bucuresteni si la randul lor ii injura pe bucuresteni. ALO,toti locuiti in Bucuresti si toti formati aceasta clima a orasului.


Degeaba esti tu cuminte intr-o anumita regiune a tarii si te mandresti cu orasul tau,daca cand ajungi in Bucuresti iti dai masca jos si te comporti ca un cretin.


Concluzia e una singura: Bucuresti = Romania !!!




Ps:melteanul din video conduce un auto cu nr B 05 SEF , un nr de boss!!