luni, 9 februarie 2009

Sepultura - what a fucking night.....


Sambata 7 februarie a fost la Sala Polivalenta prima editia a My Metal Festival, editie ce ne-a adus pe scena trei trupe autohtone: Krepuskul, Warganism si L.O.S.T.,o trupa din Austria The Sorrow si capul de afis, cunoscuta trupa braziliana Sepultura.

Dintre trupele romanesti mi-au placut Krepuskul si Warganism,doua trupe de care o sa mai auzim pe viitor.The Sorrow din Austria au fost pentru mine supriza serii. Metalcore energic si rapid, cantat cu foarte multa pasiune.

Ei bine momentul mult asteptat a fost cand Sepultura au urcat pe scena in uralele publicului. Destul de ciudata impresia generala asupra trupei ca fara fratii Cavalera nu suna mai stiu eu cum sau in mai stiu eu ce fel. FALS. Sepultura suna de-ti tremura izmenele si fac un show live de invidiat. Dupa concertul de aseara am ramas cam cu gura cascata,chiar nu credeam ca Sepultura in actuala formula poate suna atat de bine! Derrick Green (vocea trupei) suna fabulos,de cand a intrat cu prima melodie am stiut ca va fi un concert de nota 10!La fiecare melodie pur si simplu nu puteai sa nu dai din cap(inca mai ma doare ceafa :D).

Finalul a fost deasemenea fabulos,un Roots bloody roots asteptat de toata lumea,a fost explozie generala organizata :)!!!

O editie de My Metal Festival foarte reusita si astept cu mare interes cea de-a doua editie.Iar cei care spuneau ca Sepultura a murit s-au inselat amarnic,Sepultura traieste si o face chiar foarte bine(dupa unii canta chiar mai bine fara fratii Cavalera).Nu vreau sa compar trecutul cu prezentul,vreau sa spun doar ca traim in prezent si acesta e cel mai importat lucru.

Mai jos puteti vedea ce s-a intamplat cu adevarat sambata seara:






Niciun comentariu: