marți, 24 martie 2009

Maria Dinulescu in "Pescuit Sportiv"



Maria Dinulescu se afla in plin turneu de promovare a ultimului ei film, "Pescuit Sportiv". Ea a zburat peste ocean pentru a fi prezenta la doua festivaluri internationale de film, in care pelicula concureaza alaturi de alte productii din intreaga lume.
Dupa ce in noiembrie 2008 a castigat premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Salonic, Maria Dinulescu va fi prezenta la Miami, in cadrul Festivalului International de Film, unde "Pescuit Sportiv" concureaza alaturi de alte 16 productii de lung metraj. Urmatoarea oprire va fi in Argentina, la Festivalul International de Film Independent de la Buenos Aires (BAFICI).


S-a născut pe 2 mai, în 1981, la Ploieşti. În 2003 a absolvit UNATC din Bucureşti. A jucat în „California Dreamin’ (nesfârşit)“ al regretatului Cristian Nemescu, film care a luat Marele Premiu la secţiunea „Un certain regard“, la Cannes. Maria Dinulescu a luat Premiul pentru interpretare feminină la Festivalul Filmului Mediteranean.

Un mic amanunt care trebuie spus e ca Maria in "Pescuit Sportiv" a jucat pe gratis.Deasemenea Maria a pozat pentru numărul de martie al revistei FHM,afisand un nou look!

Niciun comentariu: