vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson is dies at age 50 (R.I.P)




Rest in Peace

AS much as the world and people hated him and or loved him
Michael Jackson was always there
Somewhere playing on the radio in the clubs thrashing it out in your car
Tappin away at the kitchen sink
I remember Michael for the music
He was the greatest entertainer

In dimineata zilei 25 iunie 2009, Michael Jackson a suferit un stop cardiac la domiciliul sau din Holmby Hills, Los Angeles. Paramedicii care au ajuns de urgenta la resedinta artistului au spus mai tarziu ca acesta era fara suflare. Cu toate acestea paramedicii au facut manevre de resuscitare cardiopulmonara la fata locului, apoi au dus pacientul, care intrase în coma, la Centrul Medical UCLA. La ora 02.25 (ora Romaniei) legistul Fred Corral a confirmat decesul.

Despre Michael s-au scris multe,si de bine si de rau,dar muzica sa va ramane nemuritoare.Intotdeauna i-am apreciat talentul si creativitatea in muzica pop,in copilarie l-am ascultat foarte mult.Prin anii 90' imi aduc aminte ca pur si simplu la fiecare concert sute de fani lesinau cand il vedeau.Cati artisti mai reusesc in zilele noastre acest lucru?Probabil nimeni,s-a stins un adevarat Superstar,ceea ce vedem pe la televiziuni sunt doar niste glume proaste(B.S,J.T,C.A).

Este adevarat ca activitatea sa geniala s-a cam intrerupt prin 96',dar pana in acel an a lasat in urma o extraordinara mostenire.

Al saptelea membru al familiei Jackson, Michael Joseph Jackson a debutat la varsta de 11 ani ca membru al formatiei The Jackson 5 si si-a început cariera solo în 1971, in timp ce era inca membru al grupului. Cunoscut ca si „King of Pop” (Regele muzicii pop) in urmatorii ani, cinci dintre albumele sale solo au devenit cele mai vandute albume din intreaga lume: „Off the Wall” (1979), „Thriller” (1982-Cel Mai Vandut Album Din Istoria Muzicala), „Bad” (1987), „Dangerous” (1991 ) şi „HIStory” (1995).

Poate este mometul sa ne reamintim de extraodinarele sale melodii:









Michael Joseph Jackson (August 29, 1958 – June 25, 2009)

Niciun comentariu: