luni, 15 iunie 2009

Tommy Haas a simtit gustul victoriei la Halle

Tenismenul german Tommy Haas a castigat duminica(14.06.2009) turneul de la Halle (Germania) după ce l-a invins in finala pe sarbul Novak Djokovic, primul favorit al turneului.

Tommy Haas l-a invins pe Novak Djokovic(locul 4 ATP) cu scorul de 6-3, 6-7, 6-1 si a obtinut cea de-a 12-a victorie într-un turneu ATP.Dupa acest turneu castigat Tommy ocupa saptamana aceasta locul 35 Atp.

Tommy i-a mai eliminat printre altii pe Jo-Wilfried Tsonga si compatriotul sau Philipp Kohlschreiber, finalistul din 2008.

Urmatorul turneu la care va participa va fi la Wimbledon.Daca e sa ne noi dupa forma in care se afla Tommy va vrea sa realizeze o performanta cat mai buna la Londra.Fostul numar 2 are la activ 3 semifinale de Grand Slam,toate realizate la Australian Open,si probabil regretul sau cel mai mare este ca nu a jucat o finala la un turneu Grand Slam.










Si la acest turneu Tommy a fost incurajat din tribune de prietena sa-Sara Foster.Cine este Sara?Sara este fiica compozitorului David Foster,fost fotomodel,iar in prezent cocheteaza cu indrustria filmului.

Niciun comentariu: