vineri, 23 ianuarie 2009

Azureus/Vuze noul Torrent


Azureus/Vuze este un client Java BitTorrent cu suport pentru 27 de limbi. Azureus se conecteaza la reteaua BitTorrent de unde permite userilor sa copieze fisiere pe portiuni de la diferiti alti useri pana se completeaza tot fisierul downlodat.

Azureus (Vuze) conţine toate funcţiile necesare unui program de file sharing bun. Printre acestea se află download-urile multiple, setarea gradului de prioritate, preview-uri, un client de IRC şi o funcţie pentru statistici. Peste toate acestea, Azureus (Vuze) are şi o interfaţă de utilizator fantastică.

Azuerus este un program care permite descarcarea informatiilor continute in fisiere de tip “torrent”. Programul a fost preluat de reteaua Vuze, devenind astfel cunoscut si sub acest nume. Kit-ul de instalare poate fi descarcat gratuit de pe pagina oficiala Azureus sau Vuze.

E recomandabil sa ai 1gb de ram.Merge si cu 512 dar merge putin mai greu.Pune si ultima versiune de java.Eu am 1 gb si nici nu se simte cand se deschide programul si nici cand se trage vreun film.

Bonus: poti descarca fisierele tip torrent si fara sa ai cont(nu te mai intereseaza raportul de download/upload)

Descarca programul: http://azureus.sourceforge.net/



Un comentariu:

Susana spunea...

A aparut azureus si pt windows. Ce tare, nu stiam... Eu il foloseam pe linux, si mergea si cu mai putina memorie, fara probleme.