sâmbătă, 14 februarie 2009

Ce se intampla atunci cand nu iti platesti"taxa de protectie"!!!....




Clanul de ţigani unguri din care fac parte Raffael şi Sztojka, implicaţi în uciderea lui Marian Cosma, a făcut o demonstraţie de forţă anul trecut pe stăzile din Siófok. În vara lui 2008, în Enying au încercat să preia controlul vieţii de noapte la nord de lacul Balaton, în Siófok, o localitate turistică foarte apreciată din Ungaria.

Pe 24 iulie 2008, aproximativ 160 de membrii ai clanului de ţigani din Enying au străbătut, printr-un marş demonstrativ (pentru a-şi arăta puterea în faţa companiei de securitate responsabilă cu protecţia în zonă), artera principală din Siófok, centru turistic din zonă.

Centrul staţiunii a fost locul preferat al clanului. Membrii acestuia le-au dat bătăi de cap propietarilor de restaurante, se întâpla des să fie iscate scandaluri şi ca notele de plată să nu fie achitate.

Înregistrarea video a acelui marş de intimidare a circulat pe internet, nu le-a prejudiciat clanurilor mafiote vreun interes major şi a fost considerat rasist de către mass-media ungureşti.


Pe 8 februarie sportul românesc a suferit o dramă. Handbalistul român, Marian Cozma a fost înjunghiat mortal într-un club din Ungaria. În vârstă de doar 26 de ani, Cozma, jucător la MKB Veszprem a ieşit alături de colegii de echipă pentru a sărbători naşterea baieţelului lui Gergo Ivancsik.

Odihneşte-te în pace "Păsărilă!"

Niciun comentariu: