luni, 31 august 2009

Campanie Anti anti-piraterie

De cateva saptamana AIMR (Asociaţia Industriei Muzicale din România)ne tot anunta ca a pus la zid userii de DC++,iar acum se pregatesc sa puna la zid si site-urile de torrente din Romania.Teapa!Cu cele straine ce faceti??

Problema e alta,e vorba de lucrurile ce se intampla in tara asta.Asta mai trebuia sa se realizeze in Romania,era ultimul lucru ce mai trebuia sa se rezolve in Romania,restul lucrurilor s-au rezolvat!
Toti interlopii sunt prin puscarii,au asfaltat toate drumurile din Romania,am ajuns la cei 1000 km de autostrada promisi in campania electorala,coruptia a ajuns spre zero absolut,adaosul comercial nu mai este de 200% ci undeva pe la 20-50%(asa cum ar fi intr-o tara civilizata),intelectualii(medici,profesori etc) Romaniei au salarii mai mari ca muncitorii :)),criminalii fac puscarie de la 20 de ani in sus,sunt respectate drepturile omului,votarea este corecta,valoarea omului este pusa pe primul plan si lista poate continua pana maine dimineata!

Revenind la campania anti-piraterie pot spune ca e hidoasa,userii de Dc++ sunt pusi la acelasi nivel cu devalizatorii de banci,cu hotii de buzunare,sunt pusi sub lumina neagra a societatii.



Cand in Romania o sa fie un nivel de trai ca in occident atunci poate e benefica o astfel de campanie,sau poate aceasta campanie e facuta doar pentru imaginea AIMR,doar ca sa dea bine,ca doar e criza.

E foarte mult de vorbit pe seama acestui subiect delicat,dar daca o lungesc ma plictisesc pe mine insumi,deabea pe cei care citesc aceste randuri.

Site-uri de filme on line cu subtitrare:

http://www.filmestudio.ro/
http://www.vizionarefilmeonline.net/
http://divxonline.biz/

http://www.filmeonline.org/ -cel mai bine realizat,dar cateodata se blocheaza.

Iar pentru muzica e bine sa folositi Azureus/Vuze noul Torrent http://azureus.sourceforge.net/ ,nu este nevoie de Share,un aspect foarte important fiindca legea pirateriei consta in punerea la dispoziţie a filmelor si melodiilor,nu downloadarea lor.

Pe site-ul AIMR am gasit urmatoarea definitie a download-ului ilegal: "Nu exista asa ceva. De fapt, la ora actuala, nicaieri în Lege nu este incriminata descarcarea de fisiere pirat. Ci doar punerea la dispozitie! Nimeni nu alearga dupa nimeni daca a descarcat ceva de pe Internet si pastreaza doar pentru el. Treaba noastra e sa identificam sursele ilegale si sa le oprim sau diminuam cat mai mult activitatea. Asa ca, atentie! Daca descarcati, asta e... Dar NU puneti mai departe în share sau nu dati altora, pentru ca aceasta fapta e incriminata!".

Un comentariu:

Unknown spunea...

Mdeah .. de graba treburilor s-au apucat si ei sa faca o Campanie Anti - piraterie . Asta e singura lor problema .. De asta nu functioneaza sistemele din Romania ca "fura" lumea filme , muzica gratis online :-j