miercuri, 13 ianuarie 2010

The Imaginarium of Doctor ParnassusDr. Parnassus(Christopher Plummer),pe 22 ianuarie,va ajunge şi în cinematografele din România. Dr. Parnassus, acest om fără vârstă, posedă puterea de a-i proiecta pe semeni în propria lor imaginaţie, o dată ce curajoşii păşesc dincolo de oglindă pe care Parnassus o posedă. Dar această călătorie fascinantă se încheie de fiecare dată cu o alegere, care poate schimba lucrurile în bine sau în rău.

Un film în regia lui Terry Gilliam.Ii are in distributie pe: Heath Ledger ,Jude Law, Colin Farrell, Christopher Plummer, Johnny Depp.

"The Imaginarium of Doctor Parnassus" este ultimul film in care a jucat Heath Ledger , inainte de a muri.Heath Ledger a murit inainte de a termina filmarile pentru "The Imaginarium of Doctor Parnassus", astfel ca producatorii au fost nevoiti sa il inlocuiasca si au decis sa ii distribuie in film pe Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrell, care interpreteaza personajul lui Heath ca si cand acesta s-ar metamorfoza intr-o lume imaginara.Niciun comentariu: