duminică, 7 martie 2010

De ce fumatul dauneaza sanatatii!

Un reportaj impresionant despre drama unui tanar(Marius Ardeleanu) rapus la 39 de ani de cancer pulmonar.



Dorinta lui Marius:"Macar un om sa se lase de fumat dupa vizionarea acestui reportaj"

Blogul Cristinei:http://fakesmile-aka-ella.blogspot.com/

5 comentarii:

Ioana Radu spunea...

E un om puternic doar prin faptul ca el crede in sansa lui. Sa fie oare o amagire?
Totusi, ar insemna mult daca doi-trei oameni azi, doi-trei maine, doi-trei peste 3 saptamani... s-ar lasa de fumat macar in urma vizionarii acestui filmulet. daca nu, macar din constientizarea efectelor nocive pe care tutunul le are asupra organismului. E pacat sa ne irosim zilele in acest mod. E pacat. Ne jucam cativa ani cu tigarile ca sa ne chinuim apoi cateva luni prin spitale. Nu se merita deloc.

Anonim spunea...

M-a impresionat foarte mult reportajul si mai ales seninatatea lui. Cel putin, aparenta.

M-am lasat de fumat, impreuna cu prietenul meu, acum 4 luni si jumatate. El fumase mai bine de 14 ani, iar eu aproape 5. In primul rand pentru bani. Pentru un fumator e greu sa se gandeasca la sanatate, mai bine nu se gandeste deloc. E greu si sa te lasi, daca nu vrei (si nu e suficient sa spui ca vrei, trebuie chiar sa fie asa).

Eu am citit o carte, v-o recomand, m-a ajutat enorm: http://www.scribd.com/doc/6355558/Allen-Carr-In-sfarsit-nefumator.

Kosmin spunea...

Eu am vazut filmul "Allen Carr-Easyway to Stop Smoking".E unul din cele mai convingatoare filme de acest gen pe care le-am vazut.Ma rog,eu nu am fost fumator si nici nu sunt,dar presupun ca este foarte convingator pentru cineva care ar fuma.Explica foarte bine daunele pe care le poate face fumatul asupra corpului.

Anonim spunea...

Cartea nu spune nici macar o data cat de mult rau iti face sa fumezi, dar te face sa intelegi ca nu ai un motiv pentru care SA fumezi.
Din ceea ce spui, filmul nu are nicio legatura cu cartea, iar astfel de abordari sunt "pe toate drumurile", sa zic asa. Toti stim ca face rau, numai ca niciunul nu vrea sa ne gandeasca la asta.

Kosmin spunea...

Filmul,mai mult te lasa sa deduci tu ce rau iti face fumatul.Cred ca nu m-am exprimat eu asa cum trebuia.Pune accentul pe influenta fumatului asupra stilului de viata si asupra psihicului.
Dar o sa citesc si cartea!